Petrolde Düşüşler Sınırlı Kalıyor

Düzenleyen: piyasarehberim, Güncelleme: 15 Eylül 2022 13:55
Petrolde Düşüşler Sınırlı Kalıyor

Petrolde Düşüşler Sınırlı Kalıyor

Petrol vadeli işlemleri Fed korkusuyla dalgalandı. Ancak güçlü bir talep görünümü ve devam eden sıkı fiziksel piyasa işaretleri ile bu hafta yüzde 1 artış oranı devam ediyor.

Petrol fiyatları doların baskısının ABD'de zayıf talep endişelerinin yanı sıra potansiyel arz kesintisini geride bırakmasıyla düşmeye devam etti.


Uluslararası Enerji Ajansı dün yaptığı açıklamada, Ekim 2022'den Mart 2023'e kadar günde ortalama 700.000 varil tahmin ederek, bir yıl önceki seviyenin iki katı olan büyük ölçekli gazdan petrole geçiş beklediğini bildirdi.


FİYATLARIN DAHA FAZLA DÜŞMESİNİ ENGELLENDİ

Arz tarafında, devam eden bir iş anlaşmazlığı nedeniyle ABD'de ham petrol ve diğer ürünler için demiryolu sevkiyatlarının kesintiye uğraması riski petrol fiyatlarını destekledi.


ÇİN KAPANMAYA SON VERİYOR

Çin'de, Chengdu mega kenti tüm bölgelerdeki tam Covid kilitlenmelerini bugün sona erdiriyor. Gelişme dünyanın en büyük ham petrol ithalatçısındaki talep görünümünü yükseltecek.


-cnnturk.com-

Son Eklenen Haberler

Borsa Haftanın İlk Gününe Yükselişle Başladı Borsa Haftanın İlk Gününe Yükselişle Başladı
Borsa Haftanın İlk Gününe Yükselişle Başladı
Borsa Haftanın İlk Gününe Yükselişle BaşladıBorsa, haftaya yüzde 0,38'lik yükselişle başladı.Borsa İstanbul 100 (BIST) endeksi haftanın ilk iş gününe ...
Golf Dondurma Kahramanmaraş Fabrikası Yeniden Üretime Başladı Golf Dondurma Kahramanmaraş Fabrikası Yeniden Üretime Başladı
Golf Dondurma Kahramanmaraş Fabrikası Yeniden Üretime Başladı
Golf Dondurma Kahramanmaraş Fabrikası Yeniden Üretime BaşladıGolf Dondurma'nın en beğenilen dondurma markası 'Golf Maraşım'ın üretildiği Kahramanmaraş...

Son Eklenen Yorumlar

  • Hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yazan sen olmak istiyorsan kullanıcı girişi yaptıktan sonra yorum yazabilirsin!