Küresel Vergi Uygulamaları G20 Gündeminde

Düzenleyen: piyasarehberim, Güncelleme: 16 Şubat 2022 17:04
Küresel Vergi Uygulamaları G20 Gündeminde

Küresel Vergi Uygulamaları G20 Gündeminde

Aralarında küresel ekonomi ve sağlık, finansal sektör, sürdürülebilir finans konularının da bulunduğu altı oturum yapılacak G20 Maliye Bakanları toplantısında uluslararası vergi uygulamaları masaya yatırılacak. Bakan Nebati altıncı oturumda konuşmacı olarak yer alacak.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 17-18 Şubat tarihlerinde Endonezya'nın başkenti Cakarta'da düzenlenecek G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'na çevrim içi katılarak, "Uluslararası Vergi" başlıklı oturumda ana konuşmacı olacak.


Uluslararası vergi uygulamaları, G20 Maliye Bakanları toplantısında masaya yatırılacak.


Toplantıda küresel ekonomi ve sağlık, uluslararası finansal mimari, finansal sektör, sürdürülebilir finans, altyapı, iklim değişikliği ve uluslararası vergilendirme konularının ele alınacağı altı oturum gerçekleştirilecek. Bakan Nebati, bu oturumlarda konuşma yapacak.


Ayrıca, Nebati 18 Şubat'ta, 10.30-12.00 saatlerinde "Uluslararası Vergi" başlıklı 6. oturumda ana konuşmacı olarak hitabını gerçekleştirecek.


Toplantı sonucunda, katılımcıların uzlaşısıyla, "G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Bildirgesi" yayımlanacak.

-sondakika.com-

Son Eklenen Haberler

Borsa Haftanın İlk Gününe Yükselişle Başladı Borsa Haftanın İlk Gününe Yükselişle Başladı
Borsa Haftanın İlk Gününe Yükselişle Başladı
Borsa Haftanın İlk Gününe Yükselişle BaşladıBorsa, haftaya yüzde 0,38'lik yükselişle başladı.Borsa İstanbul 100 (BIST) endeksi haftanın ilk iş gününe ...
Golf Dondurma Kahramanmaraş Fabrikası Yeniden Üretime Başladı Golf Dondurma Kahramanmaraş Fabrikası Yeniden Üretime Başladı
Golf Dondurma Kahramanmaraş Fabrikası Yeniden Üretime Başladı
Golf Dondurma Kahramanmaraş Fabrikası Yeniden Üretime BaşladıGolf Dondurma'nın en beğenilen dondurma markası 'Golf Maraşım'ın üretildiği Kahramanmaraş...

Son Eklenen Yorumlar

  • Hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yazan sen olmak istiyorsan kullanıcı girişi yaptıktan sonra yorum yazabilirsin!